Låt flytten bli till något roligt

God eftermiddag, god eftermiddag. Hoppas ni alla har haft en bra dag, och att den bara blir bättre såklart. Nu i semestertiden tror jag säkert ni har massa roliga saker på gång, själv har jag inget bättre för mig än att flytta. Just nu är jag mitt uppe i min flytt, det jobbigaste är dock över. Tack vare JJ Flytt AB, en flyttfirma i Jönköping, har själva transporten och flyttandet av inredning och möbler gått väldigt smidigt.

Eftersom jag är den enda i min familj som bor här i Jönköping hade de ingen möjlighet att komma och hjälpa mig, de flesta av mina vänner är även de upptagna med att vara utomlands. Det var därför bara jag och en kompis som själva kunde hjälpas åt, då det kändes väldigt omständigt valde jag att kontakta en flyttfirma i Jönköping för att få hjälp. Jag valde att ta kontakt med just JJ Flytt AB för att jag hade hört mycket bra om dem sedan tidigare, jag kände därför att de skulle ge mig bra hjälp med att flytta mitt bohag. Efter att de hade hjälpt oss in med allt i min nya lägenhet kunde jag och min kompis hjälpas åt att få allt på plats, det var extremt skönt att få hjälp under hela den dagen. Självklart kom inte allt på plats men det är vad jag kommer tillbringa min semester med att fixa, förhoppningsvis har ni lite roligare semesterplaner än jag. I o för sig är det relativt roligt att få en nystart och få ordning på allt i lägenheten. Hur som helst var det enda jag ville med det inlägget att berätta för er om denna flyttfirma i Jönköping och samtidigt rekommendera dem till er om ni behöver hjälp.